Opkøb og restaurering

Her hos Veflinge Kræmmermarked er vi altid på udgik efter mere vi kan sælge på vores marked. Så hvis du ligger inde med noget gammelt guld skufferne.

Så kan du enten besøge Veflinge Kræmmermarked for en ærlig vurdering, og muligt tilbud. Du er også velkommen til at kontakte os, og lave en aftale med Per, som så kan komme ud og besøger dig. Alt hvad du behøver at gøre, er at udfylde kontaktformularen nedenunder. Husk at skrive i emnet hvad det drejer sig om.

Alternativt kan du også kontakte os hvis du vil leje en stand. Så kan du selv sætte dine ting til salg. Vi her hos Veflinge Kræmmermarked er stolte over at være Nordfyns største kræmmermarked, og med mere end 10.000 besøgende hvert år er der gode chance for at dine ting hurtigt vil finde en ny ejer. Alt hvad du behøver at gøre, er at udfylde kontaktformularen (igen husk at skrive hvad det drejer sig som), og du er godt på vej til at tjene nogen nemme penge.

Veflinge Kræmmermarked oktober 2019 møbler
Vi har mange smukke og nyresatureret designer møbler

Derudover kan vi også tilbyde restaurering og reparation af klassiske møbler ved Jørgen Lund, igen alt hvad du behøver at gøre, er at udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage.